Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Jeg har afgivet en ordre...

- Kan jeg ændre ordren?

- Hvis jeg ikke er hjemme når min pakke ankommer, hvad sker der så?

- Jeg har brug for at ændre leveringsadressen på min ordre

- Min bestilling er en gave, kan jeg tilføje et kort?

- Kan jeg tracke min ordre?


Kan jeg ændre i min ordre?

Kun hvis vi ikke har afsendt din ordre. Da vores Internet betalings system kun tillader at håndtere ordre afgivet igennem Online butikken, bedes du derfor oprette en ny ordre og skrive i besked feltet at det er tilføjelser / rettelser til ordre nr. ( oprindelige ordre nr. ) vi sletter så automatisk fragt omkostningerne på den ene af ordrerne.

Hvis jeg ikke er hjemme når min pakke ankommer, hvad sker der så?

GLS vil lægge en seddel i din postkasse, og du kan så efterfølgende tage kontakt til GLS og aftale ny levering. Hvis du ikke når at aftale ny levering med GLS inden for 7 dage efter afsendelse fra Designerhunde.dk, returneres den automatisk til DesignerHunde.dk. Du skal så selv kontakte DesignerHunde.dk for at aftale ny levering.

Jeg har brug for at ændre leveringsadressen på min ordre

For at kunne ændre adressen for en afgivet ordre skal du skrive til kundeservice med dit ordrenummer og de nødvendig ændringer. Vores kundeservice vil vende tilbage med information om det var muligt at foretage ændringen.

Min bestilling er en gave, kan jeg tilføje et kort?

Det er desværre ikke muligt at tilføje kort eller personlige hilsener til din ordre, men vi kan sende ordren direkte til levering hos modtageren.

Kan jeg tracke min ordre?

Alle ordrer sendes som pakke og får et track-and-trace nummer som DesignerHunde.dk kan slå op hos GLS, i tilfælde af at pakken ikke ankommer indenfor et par dage efter, at du har modtaget Email om at den er blevet afsendt. Derfor er det vigtigt, at Designehrunde.dk kontaktes hvis ikke pakken modtages.