Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Spørgsmål om fragt og levering

- Kan jeg hente min ordre direkte på jeres lager?

- Hvor lang er leveringstiden?

- Hvad skal jeg betale i fragt?

- Leverer I i mit land?

- Skal jeg betale told på varerne?

- Kan I lægge min pakke på et aftalt sted?

- Tekniske problemer?


Kan jeg hente mine varer direkte på jeres lager?

Der kan afhentes varer på vores adresse. Dette kan dog kun ske i følge foregående aftale mellem kunde og Designehrunde.dk

Hvor lang er leveringstiden?

Ordre afsendes indenfor 1- 7 hverdage fra ordreafgivelse. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere bestillings tid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS.

Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som bestillingsvarer, forbeholder DesignerHunde.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet når bestillingsvarerne er på lager.

NB: Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Hvad skal jeg betale i fragt?

Ved forsendelse til Danmark beregnes prisen på baggrund af ordrens samlede pris.

Kan I lægge pakken på et aftalt sted?
Nej, idet vi sender gennem GLS kan vi kun levere til en adresse uden yderligere individuelle aftaler. Dog kan vi sagtens sende varerne til en alternativ adresse, såsom til en hjemmegående nabo, eller til din arbejdsplads, da påfør dette i leveringsdetaljerne ved ordre afgivelsen.


Leverer I til mit land?

Vi leverer til følgende lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Grønland, Island, samt i hele resten af EU. Hvis dit land ikke er listet her, så send evt. en forespørgsel.

Skal jeg betale told på varerne?

Der kan komme told og afgifter når din ordre skal leveres i et andet land udenfor EU. Disse udgifter skal du selv betale for. Toldreglerne varierer meget fra land til land, så kontakt dine lokale toldmyndigheder hvis du er i tvivl.

Tekniske problemer

Oplever du tekniske problemer ved brug af siden, da send venligst en mail til kundeservice og forklar hvilke problemer der opleves.