Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Spørgsmål omkring betaling

- Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

- Er der sikkert at bestille online?

- Bliver jeg nødt til at bestille online?

- Hvornår trækker I pengene?

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Vi tager imod følgende betalingsmetoder.

De viste priser på siden er inklusiv dansk moms (25%). Al handel på Designerhunde.dk forgår på dansk.

Kreditkort

Dankort
Mastercard og Eurocard
JCB
Visa electron
VISA

I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, kommer der skrivefelter i vinduet hvor du skal indtaste følgende:

* Kreditkortnummer
* Udløbsdato
* Kontrolcifre

Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan DesignerHunde.dk ikke gennemføre dine varekøb. Herefter trykkes på 'Godkend'. Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra DesignerHunde.dk.

Netbank

Du får mulighed for at vælge betaling via netbank, da skal du overføre det fulde beløb inklusive fragt til det konto nr. der oplyses i ordre bekræftelsen, når vi har registreret indbetalingen, afsender vi varerne.

Er det sikkert at handle med kreditkort online?

Når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver systemet automatisk koblet sammen med en såkaldt sikker server. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af PBS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen.

Hos DesignerHunde.dk beder vi dig aldrig om din underskrift eller pinkode. Uanset om du handler på Internet eller i en traditionel butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som, i juridisk forstand, kan betragtes som bindende. Hvis nogen misbruger dit kortnummer og kortets udløbsdato, har den pågældende butik pligt til at annullere handelen. Det kan din bank gøre for dig. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos DesignerHunde.dk.

Er jeg nødt til at bestille online?

At bestille online er den mest sikre og effektive måde for os at håndtere din ordre. Derfor tager vi kun imod ordrer online.

Hvornår trækker I pengene?

Vi trækker først pengene når ordren er sendt af sted med Post Danmark.